Hoe is Meubel Montage ontstaan?

Hoe is Meubel Montage ontstaan? Het begon toen Jord bij een firma werkte die luxe (tuin)meubelen verkocht. Daar viel het op dat klanten vaak behoefte hadden aan niet alleen de levering, maar ook de montage van de meubelen. Wat is er immers fijner dan meteen gebruikmaken van de meubelen als ze eenmaal in huis zijn?

Om op die vraag in te spelen, hebben Jord, Stefan en Kevin Uw Meubelmontage opgezet. Hierdoor kunnen niet alleen gloednieuwe meubels, maar ook gebruikte meubels volledig naar wens in elkaar worden gezet of uit elkaar worden gehaald.

Wie zitten er achter Meubelmontage?

Eigenlijk zijn we allemaal vrienden met verschillende achtergronden en een affiniteit voor techniek.

Laten we beginnen met Kevin. Kevin is iemand die nooit stil kan zitten. Hij hecht veel waarde aan ontwikkeling en heeft daarom meerdere certificaten op het gebied van beveiligingstechniek. Dankzij zijn natuurlijke handigheid en inzicht is hij een waardevolle aanwinst voor ons team.

Stefan Engering is een sportieve jongen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen. Naast het feit dat hij alle zware meubelen kan tillen, gaat hijtotdat alles af is.

En tot slot hebben we Jord. Jord heeft een tijd gewerkt als monteur in de beveiligingstechniek, maar ook in de sales. Hij is een teamspeler met een positieve mindset. Kortom, we hebben allemaal verschillende vaardigheden.

Samen vormen we het team van Uw Meubelmontage, een groep vrienden die elkaar perfect aanvullen en zeer gemotiveerd zijn.

Wat maakt Meubel Montage Speciaal?

Je moet ons niet zien als een normaal bedrijf. We beschouwen dit als een uit de hand gelopen hobby, waarbij we er alles aan doen om onze klanten blij te maken.

We proberen met de klanten mee te denken, zelfs buiten werktijden. We zijn beschikbaar in de avonden, weekenden en zelfs op feestdagen. Omdat we met z’n drieën zijn, kun je altijd direct contact hebben met een vakman die deskundige antwoorden kan geven en ruimte kan maken in zijn agenda.

Als je er zelf niet uitkomt, bel ons dan gerust.

Visie:

Uw Meubelmontage wil de standaard worden voor het goed en zorgvuldig monteren van meubels in heel Nederland.

Purpose:

Wij streven ernaar de standaard te worden voor het monteren van meubels in heel Nederland.

Missie:

Wij monteren en demonteren meubels voor particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden onssnelle communicatie en dienstverlening. Dit terwijl wij hoge kwaliteit hanteren tegen een scherp tarief. Door ook in de avonden, weekenden en feestdagen beschikbaar te zijn, zijn wij flexibel inzetbaar. Dit doen we altijd met een glimlach 😊

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
bryanutrechtt
bryanutrechtt
2024-03-25
Leveren snel werk en ook nog is kwaliteit. vriendelijke jongens zou ze zeker aanraden
Ronny Sewdajal
Ronny Sewdajal
2024-03-23
De kast is heel.netjes in elkaar gezet. Vriendelijke en behulpzame jongeman.
ramona debets
ramona debets
2024-03-02
Heel blij met hun werk. Alles ging zeer voorspoedig! Zou het zeker aanraden.
D.M. van daalen
D.M. van daalen
2024-02-21
Top service!! Snelle actie en goed communicatie
Marianne Mulder
Marianne Mulder
2024-02-18
Reageren snel, aardige beleefde jongens werken netjes.
Jeevan Gautam
Jeevan Gautam
2024-02-17
Excellent service by Jord and his team. They charged me a normal price and give a excellent service. They can fix all kind of items and have a good knowledge of fixing items. I strongly recommend them. I was happy with their services.
Thomas Sumpter
Thomas Sumpter
2024-02-14
Polite, professional, fair price
Mysterio72
Mysterio72
2024-02-14
Zeer goed geholpen in tijd van nood..Super 👍
Desiree Van Loenen
Desiree Van Loenen
2024-02-11
Monteurs erg vriendelijk en netjes. Hebben de kastdeuren keurig in de kast gehangen. Erg fijn. Mocht het nog eens nodig zijn zal ik jullie zeker weer benaderen. Kan het iedereen aan bevelen 👍