Hoe is Meubel Montage ontstaan?

Hoe is Meubel Montage ontstaan? Het begon toen Jord bij een firma werkte die luxe (tuin)meubelen verkocht. Daar viel het op dat klanten vaak behoefte hadden aan niet alleen de levering, maar ook de montage van de meubelen. Wat is er immers fijner dan meteen gebruikmaken van de meubelen als ze eenmaal in huis zijn?

Om op die vraag in te spelen, hebben Jord, Stefan en Kevin Uw Meubelmontage opgezet. Hierdoor kunnen niet alleen gloednieuwe meubels, maar ook gebruikte meubels volledig naar wens in elkaar worden gezet of uit elkaar worden gehaald.

Wie zitten er achter Meubelmontage?

Eigenlijk zijn we allemaal vrienden met verschillende achtergronden en een affiniteit voor techniek.

Laten we beginnen met Kevin. Kevin is iemand die nooit stil kan zitten. Hij hecht veel waarde aan ontwikkeling en heeft daarom meerdere certificaten op het gebied van beveiligingstechniek. Dankzij zijn natuurlijke handigheid en inzicht is hij een waardevolle aanwinst voor ons team.

Stefan Engering is een sportieve jongen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen. Naast het feit dat hij alle zware meubelen kan tillen, gaat hijtotdat alles af is.

En tot slot hebben we Jord. Jord heeft een tijd gewerkt als monteur in de beveiligingstechniek, maar ook in de sales. Hij is een teamspeler met een positieve mindset. Kortom, we hebben allemaal verschillende vaardigheden.

Samen vormen we het team van Uw Meubelmontage, een groep vrienden die elkaar perfect aanvullen en zeer gemotiveerd zijn.

Wat maakt Meubel Montage Speciaal?

Je moet ons niet zien als een normaal bedrijf. We beschouwen dit als een uit de hand gelopen hobby, waarbij we er alles aan doen om onze klanten blij te maken.

We proberen met de klanten mee te denken, zelfs buiten werktijden. We zijn beschikbaar in de avonden, weekenden en zelfs op feestdagen. Omdat we met z’n drieën zijn, kun je altijd direct contact hebben met een vakman die deskundige antwoorden kan geven en ruimte kan maken in zijn agenda.

Als je er zelf niet uitkomt, bel ons dan gerust.

Visie:

Uw Meubelmontage wil de standaard worden voor het goed en zorgvuldig monteren van meubels in heel Nederland.

Purpose:

Wij streven ernaar de standaard te worden voor het monteren van meubels in heel Nederland.

Missie:

Wij monteren en demonteren meubels voor particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden onssnelle communicatie en dienstverlening. Dit terwijl wij hoge kwaliteit hanteren tegen een scherp tarief. Door ook in de avonden, weekenden en feestdagen beschikbaar te zijn, zijn wij flexibel inzetbaar. Dit doen we altijd met een glimlach 😊

Uitstekend
Gebaseerd op 44 recensies
Kimmature
Kimmature
2023-08-10
Vriendelijke en een goede communicatie, werken ook lekkersuper blij mee! Normaliter zetten ze geen tuinhuisjes in elkaar, maar na overleg is dit alsnog geregeld. Ik raad ze zeer zeker aan en zou hun eventueel een volgende keer ook benaderen. Top en bedankt! 😃
Paul Breman
Paul Breman
2023-08-07
We zijn heel tevreden over de montage op 7 augustus 2023Jord van Zantvliet van onze Jysk meubelset. Beschaafd, snel en kundig! Ik kan 'Uw meubelmontage' zeker aanbevelen voor de montage van uw tuin- en huismeubels van Ikea, Jysk, Gamma, Leen Bakker etc. Zelf zwoegen is dan niet nodig en het eindresultaat is geweldig!
Fardau Eisma
Fardau Eisma
2023-08-06
Hele vriendelijke monteurs. Deskundig en betrouwbaar!
J. Ros
J. Ros
2023-08-04
De montage is corect en vakmatig uitgevoerd met veel gevoel voor de details en het beste eindresultaat. Ik beveel Meubelmontage van harte aan!
T.r. Veenstra
T.r. Veenstra
2023-06-20
Jord heeft mij goed geholpen bij het monteren van een kast. Hij is zeker een aanrader!
BoemBoem Boris
BoemBoem Boris
2023-06-19
Super snelle reactie en echt topwerk afgeleverd. Vriendelijke mannen, en werken zeer netjes.Wij zouden er de volgende x zeker weer gebruik van maken.
Thierry Trampe
Thierry Trampe
2023-06-16
Prettige communicatie vooraf met Kevin en super blij met de hulp van Ruben en Guido voor het vakkundig in elkaar zetten van mijn kledingkast👍🏻
Tamara Hofland
Tamara Hofland
2023-06-15
Zeer prettige ervaring. Jord kent zijn vak, werkt ontzettend netjes met een hele fijne gezellige atmosfeer. Komt netjes alle afspraken na. Ben ontzettend blij met de hulp van Jord. Zal absoluut Jord de volgende keer benaderen. Veel dank!
Khalid Aarrass
Khalid Aarrass
2023-06-15
Ik ben zeer tevreden. Was precies op tijd. Zeer vriendelijk persoon en goede en snelle service. Ga zeker nog gebruik van maken.
Chevonn Sint Jago
Chevonn Sint Jago
2023-06-13
Ben heel blij met het resultaat. Het bedrijf is niet moeilijk online te vinden. Je krijgt snel een reactie terug via de mail. 2 torens van een kerels, maar zeer vriendelijk, netjes, kwamen stipt op tijd en gingen vakkundig te werk. Ook met de hitte is de prestatie niet slechter geworden. Achteraf hebben ze ook m’n tv beugel bijgesteld. Als er ooit nog een keer wat gemonteerd moet worden, zal ik ze zeker nog een keer benaderen.