Hoe is Meubel Montage ontstaan?

Het begon toen Jord bij een firma werkte welke luxe (tuin) meubelen verkocht, daar viel het op dat klanten vaak de behoefte hadden aan niet alleen de levering maar ook de montage van de meubelen. Want wat is er nou fijner dan meteen gebruik maken van de meubelen als ze in huis zijn?

Om op die vraag in te spelen heeft Jord samen met Stefan en Kevin Meubel Montage opgezet zodat naast gloednieuwe meubels, ook gebruikte meubels in en uit elkaar gehaald kunnen worden volledig naar wens.

Wie zitten er achter Meubelmontage?

We zijn eigenlijk allemaal vrienden met verschillende achtergronden en met affiniteit voor techniek.

Om te beginnen met Kevin , Kevin is iemand die niet stil kan zitten. Ontwikkeling vind hij erg belangrijk en heeft daarom ook meerdere certificaten in de beveiligingstechniek. Door zijn natuurlijke handigheid en inzicht een goede aanwinst in ons team.

Stefan Engering is een sportieve jongen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen. Los van dat het handig is dat hij alle zware meubelen tilt, stopt hij pas als alles af is.

En dan als laatst hebben we Jord. Jord heeft een tijd als monteur in de beveiligingstechniek gewerkt maar ook in de sales. Hij is een team-player met een positieve mindset. Kortom, van alle markten thuis.

Samen vormen wij het team van Meubel Montage, een groep vrienden die elkaar perfect aanvullen en enorm gemotiveerd zijn.

Wat maakt Meubel Montage Speciaal?

U moet ons niet als een normaal bedrijf zien. Wij zien dit als een uit de hand gelopen hobby waarbij we alles op alles zetten om onze klanten blij te maken.

Wij proberen met de klanten mee te denkenook na werktijden, in de weekenden en in de avonden beschikbaar te zijn. Ook omdat we met zijn 3e zijn heb je ook echt een vakman aan de lijn die direct vakkundig antwoorden kan geven en ruimte kan maken in zijn agenda.

Mocht u er dus zelf niet uitkomen. Bel ons gerust.

Visie:

Uw Meubelmontage wil de standaard worden voor het goed en zorgvuldig monteren van meubelsheel Nederland.

Purpose:

Wij streven ernaar de standaard te worden voor het monteren van meubelsheel Nederland.

Missie:

Wij monteren en demonteren meubels voor particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden onshet snelle contact en de snelle dienstverlening. Dit terwijl wij hoge kwaliteit hanteren tegen een scherp tarief. Door ook in de avonden, weekenden en feestdagen beschikbaar te zijn, zijn wij flexibel inzetbaar. Dit allemaal met een glimlach ­čśŐ